تبلیغات
دنیای نازی - مطالب اسفند 1393

دنیای نازی

چهارشنبه 27 اسفند 1393

جدیدترین مدل های جالب مانتو بهار 94 مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94 مدل های جالب مانتو بهار 94 مدل های جدید مانتو بهار 94 جدیدترین مدل های جالب مانتو بهار 94 مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94 مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94 مدل های جالب مانتو بهار 94 مدل های جدید مانتو بهار 94 جدیدترین مدل های جالب مانتو بهار 94 مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94 مدل های جالب و جدید مانتو بهار

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

جدیدترین مدل های جالب مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

جدیدترین مدل های جالب مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

مدل های جدید مانتو بهار 94

مدل های جالب و جدید مانتو بهار 94

جدیدترین مدل های جالب مانتو بهار 94

 

 

 

منبع مطلب :

http://www.parsnaz.ir/

  • نظرات() 
  • چهارشنبه 27 اسفند 1393

    جوانه دلشاد بازیگر جوان و مستعد متولد 20 شهریور 1369 در شهر رشت است که 5 سال از فعالیت هنری او میگذرد …شروع کار او در تئاتر با “سه خواهر” و “راز های پنهان” و شروع کار تصویرش با “ویلای من” مهران مدیری بود که به حضور او در “شوخی کردم” مهران مدیری نیز انجامید ، همچنین در سینمایی “بهمن” در کنار فاطمه معتمد آریا و تله فیلم “سرزمین” به کارگردانی رزیتا ناهید حضور پیدا کرد…

    عکس های جوانه دلشاد و بیوگرافی جوانه دلشاد

    جدیدترین عکس های جوانه دلشاد به همراه بیوگرافی جوانه دلشاد

    جوانه دلشاد بازیگر جوان و مستعد متولد 20 شهریور 1369 در شهر رشت است که 5 سال از فعالیت هنری او میگذرد …شروع کار او در تئاتر با “سه خواهر” و “راز های پنهان” و شروع کار تصویرش با “ویلای من” مهران مدیری بود که به حضور او در “شوخی کردم” مهران مدیری نیز انجامید ، همچنین در سینمایی “بهمن” در کنار فاطمه معتمد آریا و تله فیلم “سرزمین” به کارگردانی رزیتا ناهید حضور پیدا کرد…

    عکس های جوانه دلشاد و بیوگرافی جوانه دلشاد عکس های جوانه دلشاد و بیوگرافی جوانه دلشاد عکس های جوانه دلشاد و بیوگرافی جوانه دلشاد عکس های جوانه دلشاد و بیوگرافی جوانه دلشاد عکس های جوانه دلشاد و بیوگرافی جوانه دلشاد عکس های جوانه دلشاد و بیوگرافی جوانه دلشاد عکس های جوانه دلشاد و بیوگرافی جوانه دلشاد

    منبع مطلب :

    http://www.topnaz.com/

  • نظرات() 
  • سه شنبه 26 اسفند 1393

     در این پست از ۷ گنج ، طرز تهیه یک نوع دسر بسیار خوشمزه و زیبا را به علاقمندان آموزش میدهیم. این دسر بسیار شیک بوده و در عین حال تقریبا ساده است و گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانهایتان است. با ما همراه شوید…  در این پست از ۷ گنج ، طرز تهیه یک نوع دسر بسیار خوشمزه و زیبا را به علاقمندان آموزش میدهیم. این دسر بسیار شیک بوده و در عین حال تقریبا ساده است و گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانهایتان است. با ما همراه شوید… ژله شکلاتی ۳ رنگ در ادامه مواد لازم و طرز تهیه هر لایه را به صورت جداگانه شرح میدهیم: مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره: آب جوش………………………………… ۱و ۲/۱ لیوان آب سرد ………………………………….۲/۱ لیوان پودر ژلاتین ………………………………..۱۲ گرم معادل ۱و۲/۱ قاشق سوپخوری پودر هات شکلات آماده…………………. ۲ بسته شکر ………………………………………۴ قاشق سوپخوری شکلات سیاه و تلخ ………………………۵۰ گرم  طرز تهیه: آب جوش و شکر و پودر هات

     در این پست از ۷ گنج ، طرز تهیه یک نوع دسر بسیار خوشمزه و زیبا را به علاقمندان آموزش میدهیم. این دسر بسیار شیک بوده و در عین حال تقریبا ساده است و گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانهایتان است. با ما همراه شوید…

    طرز تهیه ژله شکلاتی ۳ رنگ ، دسری خوشمزه و مجلسی

    ژله شکلاتی ۳ رنگ

    در ادامه مواد لازم و طرز تهیه هر لایه را به صورت جداگانه شرح میدهیم:

    مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره:

    آب جوش………………………………… ۱و ۲/۱ لیوان
    آب سرد ………………………………….۲/۱ لیوان
    پودر ژلاتین ………………………………..۱۲ گرم معادل ۱و۲/۱ قاشق سوپخوری
    پودر هات شکلات آماده…………………. ۲ بسته
    شکر ………………………………………۴ قاشق سوپخوری
    شکلات سیاه و تلخ ………………………۵۰ گرم
     

    طرز تهیه:


    آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود .
    پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم. 

    مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:


    شیر…………………………..۱و۲/۱ لیوان
    شکر …………………………۵ قاشق سوپخوری
    پودر هات شکلات……………۱ بسته
    آب سرد …………………….۲/۱ لیوان
    پودر ژلاتین………………….. ۱۲ گرم معادل ۱و ۲/۱ قاشق سوپخوری
     

    طرز تهیه :

    شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد.
    حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر
    ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود .
    حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم
    اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.
     

    مواد لازم برای قسمت سفید:


    شیر …………………………..۲ لیوان
    شکر ………………………….۸ قاشق سوپخوری
    وانیل …………………………۴/۱ قاشق چایخوری
    خامه………………………… ۳ قاشق سوپخوری
    پودر ژلاتین …………………….۱۸ گرم معادل ۱ و ۵/۳ قاشق سوپخوری
    آب سرد ………………………۲/۱ لیوان

    طرز تهیه:


    پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود .
    شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود .
    سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود
    حالا میگذاریم کمی خنک شود .
    ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد
    حالا شیر و زلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود .

    مرحله آخر: 


    قالب مخصوص ژله را مرطوب کرده در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود حالا یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شدن لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید استفاده میکنیم و همین کار را مرحله به مرحله ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند. سپس مجددا دسر را در یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد.
    نکته: در صورت تمایل میتوانید لایه ها را با ارتفاع بیشتری در نظر بگیرید و هر رنگ را در یک طبقه استفاده کنید و یا با ارتفاع کمتر و لایه های بیشتر تهیه کنید… نوش جان…

    گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

    www.7ganj.ir

     

    پیشنهاد ما:

    مشاهده طرز تهیه انواع دسرهای مجلسی

    سه شنبه 26 اسفند 1393

    در این مجموعه از ۷ گنج ، چهارمین سری از زیباترین و جدیدترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. امیدوارم مورد پسندتان قرار گیرد. با ما همراه شوید… در این مجموعه از ۷ گنج ، چهارمین سری از زیباترین و جدیدترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. امیدوارم مورد پسندتان قرار گیرد. با ما همراه شوید… جدیدترین و زیباترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴ تزیینات جدید ماشین عروس زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴ تزیینات جدید ماشین عروس زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴ تزیینات جدید ماشین عروس زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴ مدل تزیین ماشین عروس زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴ تزیینات جدید ماشین عروس ۲۰۱۵ زیباترین، جدیدترین

    در این مجموعه از ۷ گنج ، چهارمین سری از زیباترین و جدیدترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. امیدوارم مورد پسندتان قرار گیرد. با ما همراه شوید…

    جدیدترین و زیباترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    تزیینات جدید ماشین عروس

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    تزیینات جدید ماشین عروس

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    تزیینات جدید ماشین عروس

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    مدل تزیین ماشین عروس

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    تزیینات جدید ماشین عروس ۲۰۱۵

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    زیباترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    زیباترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۹۴

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    زیباترین و جدیدترین مدلهای تزیین ماشین عروس

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    زیباترین و جدیدترین مدلهای تزیین ماشین عروس

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    زیباترین و جدیدترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    زیباترین و جدیدترین مدلهای تزیین ماشین عروس

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    تزیینات ماشین عروس

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    تزیینات ماشین عروس

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    تزیینات ماشین عروس

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدلهای تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    تزیینات ماشین عروس

    زیباترین، جدیدترین و شیک ترین مدل های تزیین ماشین عروس ۲۰۱۵ – ۱۳۹۴

    گردآوری: گروه ۷ گنج – اختصاصی

    www.7ganj.ir

    پیشنهاد ما:

    مشاهده مجموعه مدلهای زیبا و جدید تزیین ماشین عروس

     

    دوشنبه 25 اسفند 1393

    اختلال بلع چه بیماریست و چطور درمان می شود؟,اختلال بلع عبارت است از مشکل در گرفتن یا برداشتن مواد غذایی، مکیدن، جویدن و بلعیدن آن. اگر شخصی نتواند ماده غذایی را بردارد و آن را به طرف دهان ببرد و لب‌هایش را کاملا ببندد تا ماده خوراکی را در دهان خود نگه‌دارد، دچار اختلال بلع است.

    اختلال بلع چه بیماریست و چطور درمان می شود؟

    اختلال بلع چه بیماریست و چطور درمان می شود؟,اختلال بلع عبارت است از مشکل در گرفتن یا برداشتن مواد غذایی، مکیدن، جویدن و بلعیدن آن. اگر شخصی نتواند ماده غذایی را بردارد و آن را به طرف دهان ببرد و لب‌هایش را کاملا ببندد تا ماده خوراکی را در دهان خود نگه‌دارد، دچار اختلال بلع است.

     

    سکته مغزی، ضربه مغزی، پارکینسون و آلزایمر از جمله علل اختلال بلع محسوب می شوند.

     

    دکتر مرضیه پورجواد،دکترای تخصصی آسیب‌شناسی گفتار و زبان، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی کاشان نوشت:

     

    غذا خوردن نوعی مهارت اجتماعی محسوب می‌شود و ضعف و ناتوانی در این عمل می‌تواند باعث تضعیف قوای جسمانی و حتی افسردگی و گوشه‌گیری شود. خوردن و نوشیدن از نیازهای ضروری و حیاتی برای حفظ سلامت عمومی، رشد اندام‌ها و بقای هر انسانی است.

     

    ناتوانی و ضعف در خوردن و بلعیدن غذا باعث می‌شود بافت‌های بدن از پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها، ویتامین‌ها و مایعات محروم شود و در نهایت باعث عوارضی مانند تب، عفونت ریه، خشکی پوست و دهان، خفگی، سوءتغذیه و کاهش وزن شود.

     

    اختلال بلع؛ علل و عوارض

    اختلال بلع عبارت است از مشکل در گرفتن یا برداشتن مواد غذایی، مکیدن، جویدن و بلعیدن آن. اگر شخصی نتواند ماده غذایی را بردارد و آن را به طرف دهان ببرد و لب‌هایش را کاملا ببندد تا ماده خوراکی را در دهان خود نگه‌دارد،

     

    دچار اختلال بلع است. خوردن و آشامیدن، عملکردهایی هستند که با روابط اجتماعی، پذیرش و مشارکت‌های اجتماعی و تفریح‌ها در ارتباط هستند.

     

    رایج‌ترین علل اختلال بلع عبارتند از: سکته مغزی، ضربه مغزی، بیماری پارکینسون، ام‌اس، آلزایمر، خشکی شدید دهان و از دست دادن دندان‌ها.

     

    رایج‌ترین عوارض اختلال بلع عبارتند از: از دست دادن آب بدن، سوءتغذیه، کاهش وزن، تغییر وضعیت سلامت عمومی فرد، عفونت دستگاه تنفسی، افزایش طول مدت بستری شدن در بیمارستان، افزایش هزینه‌های درمانی، کاهش کیفیت زندگی و…

     

    16 توصیه به سالمندانی که اختلال بلع دارند

    راهکارهای کاهش احتمال وقوع آسپیراسیون در سالمندان مبتلا به اختلال بلع عبارتند از:

     

    1) قبل از شروع وعده غذایی خود حدود 30 دقیقه استراحت کنید.

     

    2) برای صرف غذا روی صندلی بنشینید یا پشتی تخت را تا زاویه 90 درجه بالا بیاورید.

     

    3) افزودن طعم‌دهنده‌ها به رژیم‌ غذایی سالمندان می‌تواند راهی برای بهبود عملکرد بلع آنها باشد.

     

    4) به سرعت غذا خوردن و اندازه لقمه‌ها دقت کنید.

    5) به‌طور متناوب از لقمه‌های جامد و مایع استفاده کنید.

     

    6) لقمه را در محل مناسبی از دهان قرار دهید؛ مثلا سمت راست دهان در صورتی که ضعف عضلات سمت چپ مشهود است.

     

    7) به غلظت مناسب غذا متناسب با وضعیت هر بیمار دقت کنید.

     

    8) دقت کنید که برخی از افراد، مایعات غلیظ‌شده را ناخوشایند می‌دانند بنابراین مایعات کافی استفاده نمی‌کنند.

     

    9) استفاده از داروهای خواب‌آور و بی‌حس‌کننده را به حداقل برسانید زیرا این داروها می‌توانند رفلکس بلع و رفلکس سرفه را کاهش دهند.

     

    10) بهتر است از داروهایی که خشک‌کننده مخاط هستند، کمتر استفاده کنید زیرا خشکی دهان، بلع را دشوارتر می‌کند.

     

    11) عوامل حواس‌پرت‌کن محیطی را هنگام تغذیه به حداقل برسانید.

     

    12) ورودی‌های حس دما، مزه و لمس در سالخوردگی و انواع معلولیت‌ها تغییر می‌یابد و این تغییرات حسی ممکن است باعث آسپیراسیون شود.

     

    13) در دوران سالمندی، بهبود بافت و طعم غذاها می‌تواند به بلع بهتر کمک کند.

     

    14) بافت‌های ساده‌تر را انتخاب کنید که راحت‌تر بلعیده می‌شوند.

     

    15) یادتان باشد که شیرینی متوسط و شوری و ترشی بیشتر فشار حرکات زبان را افزایش می‌دهد.

     

    16) برای تغذیه از وضعیت چانه پایین استفاده کنید که احتمال وقوع ورود مواد غذایی به راه هوایی را تا 55درصد کاهش می‌دهد (مطابق شکل زیر).

     

    شروع بلع با حرکات رو به عقب زبان اتفاق می‌افتد زبان و نرمکام قبل از شروع رفلکس بلع از ورود لقمه به داخل حلق جلوگیری می‌کنند . حین شروع رفلکس بلع زبان به سمت عقب حرکت کرده لقمه غذا را به داخل حلق می‌راند و نرمکام برای بستن راه هوایی بینی بالا می‌آید.

     

    لقمه به وسیله انقباضات دودی تنگ‌کننده‌های حلقی تمام حلق را پشت سر می‌گذارد اپیگلوت به منظور پوشاندن دریچه راه هوایی به سمت عقب حرکت کرده وحنجره بالا می‌آید وانقباض تارهای صوتی حقیقی و کاذب محافظت را برای راه هوایی ایجاد می‌نماید.

     

    لقمه راه هوایی را دور زده و از طریق اسفنگتر کریکو فارینجیال وارد مری میشود.

     

    این اسفنگتر بلافاصله بسته شده است واز بازگشت رفلاکس به حلق جلوگیری می‌کند. حرکات دودی مری لقمه را به داخل معده وارد می‌کند یک بخش دریچه مانند در قاعده مری وجود داردکه با بسته‌شدن این بخش از رفلاکس محتویات معده جلوگیری به عمل می‌آید .

     

    چرا این مشکل در سالمندان شایع‌تر است؟

    با افزایش سن، تغییراتی در وضعیت دندان‌ها ایجاد می‌شود و میزان ترشح بزاق کاهش می‌یابد.

     

    تحلیل رفتن استخوان فک و لثه، ضعف حرکات دهانی، کاهش حساسیت رفلکس بلع، تغییر الگوی تنفسی، افزایش میزان جویدن لازم برای آماده کردن لقمه، افزایش حرکات زبان، کند شدن کلی بلع، افزایش زمان انتقال غذا در مری و کاهش پاکسازی مری ممکن است با افزایش سن دیده شود.

     

    احتمال ابتلا به برخی از بیماری‌ها که می‌توانند به اختلال بلع بینجامند؛ در سالخوردگی بیشتر است؛ مثل سکته مغزی و زوال عقل.

     

    احتمال وقوع اختلال بلع و آسپیراسیون (برگشت مواد غذایی و مایعات از معده و مری به حلق و ریه) که نهایتا ممکن است باعث عفونت ریه شود در بیماران سالخورده‌ بیشتر دیده می‌شود

     

    زیرا روند سالخوردگی، فیزیولوژی بلع بیمار را به گونه‌ای تغییر می‌دهد که آسان‌تر و سریع‌تر دچار اختلال می‌شود. بعضی از داروها نیز می‌توانند مشکلاتی در بلع ایجاد کنند.

     

    آسپیراسیون در سالمندان و معلولان مبتلا به اختلال بلع شایع است و ممکن است منجر به پنومونی (عفونت ریه) ناشی از آسپیراسیون شود.

     

    اختلال بلع خطر پنومونی (عفونت ریه) را تا 7 برابر افزایش می‌دهد.

     

    تشخیص و درمان زودهنگام اختلال‌های بلع می‌تواند خطر مرگ بیمار و زمان بستری شدن در بیمارستان را کاهش دهد.

     

    علایم هشداردهنده اختلال بلع و آسپیراسیون ریوی چیست؟

    علایم هشداردهنده اختلال بلع و آسپیراسیون (برگشت مواد غذایی و مایعات از معده و مری به حلق و ریه) عبارتند از:

     

    کاهش هوشیاری، اجتناب از غذا خوردن در جمع، باقی‌ماندن بیشتر غذا در بشقاب، بازی کردن با غذا، اجتناب از غذاهایی با غلظت خاص یا تغییر مکانیکی بافت غذا،

     

    افزایش زمان غذا خوردن، آب خوردن مکرر حین غذا، وقفه‌های مکرر حین غذا خوردن و حرکات غیرطبیعی سر و گردن هنگام غذا خوردن، جویدن پرزحمت، بلعیدن مکرر، باقی‌ماندن غذا در محوطه دهان،

     

    بدتر شدن علائم آسم بیمار، ذات‌الریه مکرر، درد گلو، درد سینه یا سوزش قلب، سرفه هنگام دراز کشیدن یا بعد از صرف غذا از جمله علائم هشداردهنده‌اند.

     

    پنومونی آسپیراسیون یا ایجاد عفونت ریه به دلیل ورود مواد خارجی، در افراد سالمند نسبت به جوانان، علائم بالینی کمتری دارد بنابراین احتمال تشخیص به موقع آن کمتر می‌شود.

     

    هذیان می‌تواند تنها علامت پنومونی در افراد سالمند باشد. البته افزایش سرعت تنفس،تب و لرز، درد قفسه سینه و… از دیگر علائم هشداردهنده این بیماری است.

     

     

    هفته نامه سلامت

     

     

     

    منبع مطلب :

    http://www.parsnaz.ir/

  • نظرات() 
  • یکشنبه 24 اسفند 1393

    حتما به پزشک خود بگویید که قبل از بروز، در حین رخ دادن سنکوپ و پس از آن چه حالی داشته و مشغول چه کاری بوده‌اید. اگر در زمان بروز این عارضه کسی همراه شما بوده، می‌توانید در مورد این موضوعات از وی نیز پرس‌و‌جو کنید. دانستن اطلاعات زیر به پزشک شما در تشخیص کمک خواهد کرد:

    مطالبی مهم درباره ی سنکوپ یا غش کردن

    مطالبی مهم درباره ی سنکوپ یا غش کردن,در علم پزشکی به از حال رفتن و غش کردن ناگهانی سنکوپ گفته می شود.

     

    سنکوپ یا غش کردن چیست؟

    سنکوپ چیست؟ سنکوپ، اصطلاحی است که در علم پزشکی به از حال رفتن و غش کردن فرد گفته می‌شود. باید توجه داشت که منظور از غش کردن به هیچ‌عنوان تشنج کردن مانند آنچه در بیماران مبتلا به صرع دیده می‌شود، نیست.

     

    معمولا پس از غش کردن، فرد بلافاصله حالت عادی خود را باز می‌یابد. سنکوپ بسیار شایع بوده و از هر 3 نفر حداقل یک نفر در طول زندگی خود با این پدیده روبرو می‌شود. در اغلب موارد بروز این پدیده اهمیت چندانی نداشته و نگران‌کننده به حساب نمی‌آید.

     

    چه عاملی باعث سنکوپ می‌شود؟

    سنکوپ زمانی اتفاق می‌افتد که مغز برای مدت کوتاهی و به صورت گذرا خون کافی دریافت نمی‌کند.

     

    یکی از شایع‌ترین انواع سنکوپ، سنکوپ وازوواگال است که طی آن به دلیل آهسته شدن بیش از حد ضربان قلب یا انبساط ناگهانی تمامی رگ‌های بدن یا هر دو این عوامل، خون کافی به صورت گذرا به مغز نمی‌رسد.

     

    این واکنش می‌تواند به دلایل متفاوت در بدن ایجاد شود. از جمله این عوامل می‌توان به وجود درد یا استرس شدید، ایستادن درازمدت روی پاها یا خستگی مفرط یا قرار داشتن در معرض گرمای شدید یا بروز واکنش‌های غیرطبیعی در زمان ادرار کردن یا سرفه کردن و … اشاره کرد.

     

    در بسیاری از اوقات نیز هیچ دلیل مشخصی برای بروز این پدیده یافت نمی‌شود. سنکوپ‌های غیر وازوواگال به دنبال مشکلات دیگری که شرح برخی در زیر آورده شده، رخ می‌دهند:

     

    ضربان قلب فرد بیش از حد تند یا کند شده که می‌تواند ناشی از اختلالات سیستم الکتریکی قلب یا عوارض جانبی برخی داروها باشد.

     

    چیزی جلوی جریان یافتن خون را در قلب گرفته است. این پدیده در بیمارانی که دچار تنگی دریچه آئورت یا ضخیم‌شدگی بیمارگونه ماهیچه‌های قلبی هستند، دیده می‌شود.

     

    فشار خون فرد با ایستادن یا تغییر وضعیت از حالت خوابیده به نشسته یا ایستاده دچار افت شده که معمولا به دنبال ننوشیدن مایعات کافی، مصرف برخی داروها، نوشیدن الکل، از دست‌دادن مقدار زیادی خون (مثلا در تصادفات) یا ابتلا به برخی بیماری‌های مرتبط با فشار خون ایجاد می‌شود.

     

    آیا سنکوپ خطرناک است؟

    در بسیاری از موارد وقوع سنکوپ به خودی‌خود مسئله خطرناکی به حساب نمی‌آید، اگرچه اگر بیمار در زمان غش کردن سقوط کرده و به زمین بیافتد یا سنکوپ در زمان رانندگی فرد رخ دهد، بروز آسیب‌های جدی دور از انتظار نخواهد بود.

     

    برای اطمینان بیشتر بهتر است در صورت بروز سنکوپ تا مشورت با پزشک خود از رانندگی بپرهیزید.

     

    آیا باید پس از بروز سنکوپ حتما به پزشک مراجعه کنم؟

    بله. هر فردی که دچار سنکوپ می‌شود، باید برای بررسی‌های بیشتر به پزشک مراجعه کند. اگرچه در اغلب موارد، سنکوپ علت خطرناکی ندارد، اما در موارد نادری علت بروز این پدیده یک مسئله جدی است که باید تشخیص داده شده و مورد درمان قرار گیرد.

     

    از سوی دیگر، همان‌طور که ذکر شد، ممکن است فرد به دنبال غش کردن دچار حادثه شده باشد. شناسایی علت به‌وجود آورنده سنکوپ شما را در پیشگیری از بروز مجدد آن یاری خواهد کرد.

     

    حتما به پزشک خود بگویید که قبل از بروز، در حین رخ دادن سنکوپ و پس از آن چه حالی داشته و مشغول چه کاری بوده‌اید. اگر در زمان بروز این عارضه کسی همراه شما بوده، می‌توانید در مورد این موضوعات از وی نیز پرس‌و‌جو کنید. دانستن اطلاعات زیر به پزشک شما در تشخیص کمک خواهد کرد:

     

    قبل از اینکه غش کنید و از حال بروید، چه کار می‌کردید و چه احساسی داشتید؟

     

    چه مدت در این حالت باقی ماندید و بازیابی قوای بدنی و ذهنی‌تان پس از بروز سنکوپ چگونه بود؟

     

    آیا در گذشته سابقه بروز حملات مشابه را داشته‌اید؟

    چه داروهایی مصرف می‌کنید؟

    آیا از بیماری خاصی در رنج هستید؟

     

    پزشک پس از پرس‌و‌جو و تکمیل شرح حال و سابقه پزشکی شما، به انجام معاینات بالینی خواهد پرداخت. وی ممکن است فشار خون و تعداد ضربان قلب شما را در سه حالت خوابیده، نشسته و ایستاده اندازه‌گیری کند. به صدای قلب شما گوش دهد تا وضعیت دریچه‌ها و ماهیچه قلب شما را بررسی کند.

     

    در شماره آینده، دیگر موارد از نظر خواهد گذشت.

     

     

    منبع:روزنامه سپید

     

     

     

    منبع مطلب :

    http://www.parsnaz.ir/

  • نظرات() 
  • شنبه 23 اسفند 1393

    دل بدهید به شیخ اجل و دنیای شوخ و شنگ او. به طور کلی نوروز و بهار به خاطر ظرفیت های دراماتیک، از همان ایام باستان مورد توجه شعرا و ادبا بوده و هزاران بیت و خط توسط بزرگان شعر و ادب پارسی در مورد نوروز سروده شده که فقط شهرت بخش خیلی کمی از آن فراگیر شده است.از جمله فردوسی بزرگ که در شاهنامه اش با اشاره به نوروز می گوید: «جهان انجمن شد بر تخت اوی/ شگفتی فرومانده از بخت اوی/ به جمشید بر گوهر افشاندند/ مر آن روز را روز نو خواندند».

    نحوه تولید پیامک عید نوروز در مدت چند دقیقه!

    نحوه تولید پیامک عید نوروز در مدت چند دقیقه!, اگر خودتان دست به قلم نیستید یا حال و حوصله اش را ندارید و در عین حال از تولیدکننده بودن هم بدتان نمی آید، کمی وقت بگذارید و دل بزنید به دریای منابع ادبی فارسی و دنبال چیزهای نو بگردید. دنیای غریبی است.

     

    کلی موضوع و مضمون مناسب برای بهار پیدا می کنید و توفیق اجباری ای هم هست برای این که چهار بیت شعر درست و حسابی یا چهار سطر مطلب شیرین قدیمی بخوانید.

     

    یکسری منابع مثل دیوان حافظ همیشه در دسترس تر بوده و پیامک سازها زیر ور و حتی ته دیگ آن را هم در آورده اند و از تمام تک بیت های شاهکار آن در چنین مواقعی استفاده کرده اند.

     

    پس بهتر است به منابع دست نخورده تر مراجعه و سطوری از آن استخراج کرد که هم به حال و هوای عید بخورد و هم بارها از آن استفاده نشده باشد.

     

    یک جست و جوی ساده در گوگل در این زمینه خیلی راهگشاست. با کلیدواژه هایی مثل «نوروز در ادبیات» یا «اشعار بهاری» گزینه های خوب و دندان گیری دستتان را می  گیرد.

    به لطف همین موتور جست وجوی کارآمد و دوست داشتنی، می توانید متون کهن و باستانی مربوط به نوروز را هم بیابید و از آن برای تولید محتوا یادداشت بردارید. مراجعه به آرشیوهای مجازی نشریات قدیمی و دیدن حال و هوای نوروزی نوشته های آن هم غنیمت است؛

     

    هم سرگرم می شوید و هم ممکن است لقمه چرب و نرمی برای استفاده دستتان را بگیرد. پس از نعمت اینترنت و مواهب آن غافل نشوید که کهکشانی عظیم از اطلاعات به درد بخور است و بکرترین اطلاعات را در اسرع وقت و بدون هزینه می گذارد داخل کاسته تان.

     

    احترام است، احترام است، احترام
    در پایان جا دارد، یک بار دیگر بر قضیه احترام به مخاطب تاکید کنیم. همه این تلاش ها برای این صورت م یگیرد که مخاطب شما که از نزدیکان و عزیزان است، شاد شود. پس اسباب این شادی را باید با شور و شعور فراهم کرد.

     

    برای عزیزان خیلی نزدیک پیام اختصاصی بفرستید تا بدانند چقدر برایشان اهمیت قائل هستید. در این پیام های اختصاصی به علایق آنها اشاره کنید، برای آنها آرزوهایی داشته باشید که می دانید خوشحالشان می کند.

    برای گشایش در کارها گره هایشان در زندگی ابراز امیدواری کنید.

     

    یکی از اولین اصول ارتباطی در متون ارتباطات، هماهنگی بین رسانه و متحوا و رمزگذاری صحیح پیام است. منظور از رمزگذاری در این متون، درنظر گرفتن دانسته های مخاطب و ارسال پیامی است که با داشته های او بیشترین هماهنگی را داشته باشد.

     

    در چنین حالتی ارتباط به شکل کاملش نزدیک می شود. برقرار کردن چنن ارتباطی هم اصلا کار سختی نیست.به خصوص در مورد دوستان و نزدیکان که آنها را می شناسیم و به روحیاتشان اشراف داریم.

     

    پس تلاش کنیم عید امسال به جای مصرف کننده بودن، یک تولیدکننده هوشمند و خلاق باشیم و اجازه بدهیم دیگران از تولیدات ذهنی ما استفاده کنند.لذت دارد که نگو و نپرس.

     

    بهار آمد و شمشادها جوان شده اند
    در زمینه شعر که نانتان توی روغن است. در شعر فارسی تا دلتان بخواهد بهاریه و ابیات نوروزی داریم. گلستان و بوستان سعدی دریایی از اشعار سرخوشانه و بهاری است. در دسترس هم هست و تقریبا در هر خانه ای پیدا می شود.

     

    دل بدهید به شیخ اجل و دنیای شوخ و شنگ او. به طور کلی نوروز و بهار به خاطر ظرفیت های دراماتیک، از همان ایام باستان مورد توجه شعرا و ادبا بوده و هزاران بیت و خط توسط بزرگان شعر و ادب پارسی در مورد نوروز سروده شده که فقط شهرت بخش خیلی کمی از آن فراگیر شده است.
    نحوه تولید پیامک عید نوروز در مدت چند دقیقه!از جمله فردوسی بزرگ که در شاهنامه اش با اشاره به نوروز می گوید: «جهان انجمن شد بر تخت اوی/ شگفتی فرومانده از بخت اوی/ به جمشید بر گوهر افشاندند/ مر آن روز را روز نو خواندند».

     

    یا از رودکی به عنوان اولین شاعر بزرگ پارسی هم با وجود باق ماندن تعداد کمی شعر، ابیات شیرین و قشنگی در مورد نوروز به دست ما رسیده که مهم ترین آنها این قصیده استاد است:

     

    «آمد بهار خرم با رنگ و بوی طیب/ با صد هزار زینت و آرایش عجیب/ لاله میان کشت، درخشد همی ز دور/ چون پنجه عروس به حنا شده خضیب».

     

    فرخی سیستانی شاعر پرآوازه قرن چهارم و پنجم یک ترجیع بند حسابی در مورد نوروز دارد که مطلع آن این است: «ز باغ ای باغبان ما را همی بوی بهار آید/ کلید باغ ما را ده که فردامان به کار آید».

     

    منوچهری، خیام، باباطاهر، عطار نیشابوری، خاقانی، مولانا و ملک الشعرای بهار از دیگر شاعران بزرگی هستند که هرکدام چند شعر طولانی و در خور توجه در مورد بهار و نوروز سروده اند.

     

    در میان شاعران نوگرا هم فریدون مشیری در بهار به سرودن از دیگران سر است و دیگرانی مثل محمدرضا سروستانی هم اشعار بهاری مشهور سروده اند.

     

    کتاب «نوروز در ادبیات پارسی» هم که توسط بنیاد رودکی و به کوشش دکتر اسماعیل آذر منتشر شده، منبع خوبی برای استخراج ابیات بهاری است و با بررس شعر کلاسیک فارسی و آثار شاعران بزرگ ایرانی، به نوروز در بین سروده های شاعران پرداخته است.

     

    محض رضای خدا کمی از اسمارت فون دل بکنید و با مراجعه به کتابخانه پدر یا پدربزرگتان، از ورق زدن دیوان اشعار شعرای بزرگ و بو کردن صفحات آن لذت ببرید و گلی هم از هر گوشه آن برای دوستان و عزیزانتان بچینید.

     

    بهار بهار، صدا همون صدا بود
    در منابع مکتوب نثر فارسی هم تا دلتان بخواهد مطلب در مورد فرا رسیدن بهار و جشن نوروز و نوشدن طبیعت وجود دارد که می تواند خوراک خوبی برای پیامک سازی باشد. در این زمینه می توان کتب و منابع مذهبیِ فراوانی هم پیدا کرد.

     

    به طور کلی بهار و تحول جهان در این فصل مفهوم گسترده ای در ادبیات دینی دارد و می توان ده ها نقل قول و مطلب خوب مذهبی در این حیطه پیدا کرد.

     

    به دلیل همزمانی نوروز با تحویل سال جدید در کشورهای فارسی زبان، بخش زیادی از ادبیات نوروزی ما معطوف است به تحول طبیعت و از نو روییدن آن، چنین مضمونی هم که خوراک پیدا کردن قطعات مناسب برای تولید محتواست.

     

    اگر حال و حوصله دارید سری به منابع مکتوب بنزنید و علاوه بر فراهم کردن سوژه مناسب برای تبریکات منحصر به فرد عیدانه، کمی هم در مورد فلسفه آداب و رسوم نوروز و تجلی آن در متون مذهبی و ادبی اطلاعات کسب کنید.

     

    نمک به میزان لازم
    رسیدیم به مهم ترین بخش قضیه، یادتان باشد نوروز در پیش است و به توصیه بزرگان و عقلا، باید در این موسم، شادی کرد و خوش بود.

     

    پس ادبیات بهارانه شما باید بسته به ذائقه مخاطب مصرف کننده، ادویه شادی آفرین داشته باشد، البته اضافه کردن کمی نمک و شوخی و شنگی به پیام های تبریک الزاما به معنای لودگی و گند قضیه را در آوردن نیست.

     

    صد البته که در مورد دوستان نزدیک هم سن وس ال می توانید آن قدر نمک روانه محتوای ارسالی تان کنید که چشم آنها از حدقه در بیاید، ولی در مورد بزرگترها و آشنایان رودربایستی دار، باید کمی محافظه کارانه برخورد کرد.

     

    در مورد این دسته اخیر استفاده از کلمات و مفاهیمی که قهقهه توام با ریزش بزاق را به همرا داشته باشد، از مصادیق افراط است و میزان نمک باید به گونه ای باشد که طرف موقع خواندن آن لبخند ملیح و ملایمی بزند.

     

    اما در مورد نزدیکان بی تعارف، رختخوابتان را در اینترنت پهن کنید و بروید سراغ شوخی های تصویری جدید. اگر ذوق زیادی دارید می توانید از ترول ها استفاده کنید و با مضمون تبریکتان یک داستان تصویری بامزه بسازید.
    نحوه تولید پیامک عید نوروز در مدت چند دقیقه!یا اصلا با استفاده از فتوشاپ و نرم افزارهای مشابه بلاهای بانمک سر تصویر دوستان بیاورید و آن را به عنوان کارت تبریک برای آنها بفرستید.

     

    به طور کلی طنازی خیلی قابل یاددادن و یادگیری نیست، ولی تجربه ثابت کرده که با افزایش هوش اجتماعی هر نسل، شوخی های آن نسل هم ترقی می کند و بامزه تر می شود. از همین رو یادتان باشد برای هر نسل از شوخی هایی استفاده کنید که در فرهنگ لغوی آن نسل تعریف شده باشد.

     

    ذوق ادبی و حوصله تفتیش در منابع کلاسیک را هم اگر دارید که چه بهتر، دیوان کلیات سعی طنزهای به دردبخوری دارد و در اشعار «عبید زاکانی» هم می توان ابیات شوخ و گزنده و بهارانه زیادی یافت. در همین راستا یادتان باشد یک اشتباه کوچک می تواند دودمان شما را بر باد دهد.

     

    اگر شوخی هایتان تند و تیز و زیادی دوستانه است، قبل از فشاردادن دکمه Send، یک بار دیگر با دقت نام گیرنده ها را چک کنید تا دود نمک پرانیتان به چشم اغیار نرود و بعد از عید بتوانید در محل کارتان یا در منزل قوم و خویش های رودربایستی دار آفتابی نشوید.

     

    وایبر از بهر تو آمد سوی اقلیم وجود
    خوشبختانه این روزها از کودکان دبستانی گرفته تا بازنشستگان شطرنج دوست و خوش اخلاق موجود در بوستان ها و اماکن تفریحی عمومی، به تلفن های همراه جدید مجهز هستند.

     

    پس دست شما تولیدکننده عیزی در هر گونه جنگولک بازی آغشته به نمک و خلاقیت باز است و به لطف شکلک ها و استیکرهای پیش فرض موجود در تلفن همراه، می توان به فراخور مضمون از جلوه های ویژه(!) تصویری استفاده کرد.

     

    گستردگی موضوعی و فرمی این شکلک ها آن قدر زیاد است که با استفاده درست و بجا از آنها می توان معمولی ترین و دم دستی ترین موضوعات را هم با شکل بهتری به مخاطب ارائه کرد.

     

    گل و بته و ماهی و درخت و شکوفه و سایر استیکرهای مربوط به طبیعت و سبزی را دریابید با سوزاندن مقدار کمی سلول خاکستری، آنها را با افزودن کمی نمک و فلفل ضمیمه پیام تولیدی یا حتی فورواردی خودتان کنید تا در این آشفته بازار پیامکی، سهمی داشته باشید.

     

    تماشای اینکه محتوای تولیدی توسط شما در سطح وسیعی از جامعه در حال رد وب دل شدن است، لذتی معادل تماشای ال کلاسیکو در نیوکمپ دارد.

     

    ضمن این که غیر از شبکه پیامکی رسمی مخابرات، این روزها کلی نرم افزار و اپلیکیشن ارتباطی رایگان روی اسمارت فون ها هست که از طریق آنها می توان به راحتی پیام های چند رسانه ای ارسال کرد.

     

    استفاده از یک عکس یا موسیقی مناسب در کنار یک پیام که از طریق آنها می توان به راحتی پیام های چندرسانه ای ارسال کرد.

     

    استفاده از یک عکس یا موسیقی مناسب در کنار یک پیام مکتوب خوب، تاثیر قضیه را دوچندان می کند.

     

    پس با استفاده از این اپلیکیشن ها می توانید به دوستانتان در شهرهای دیگر یا خرج از کشور به راحتی کارت تبریک های متنوع بفرستید، آنها را در شنیدن یک موسیقی خوب سهیم یا با ضمیمه کردن شکلک های شاد و خجسته، حال و هوای بهار به آنها هدیه کنید،

     

    آن هم بدون هزینه کردن حتی یک ریال و به لطف اینترنت که این روزها حتی در  جوب(!) آب هم یافت می شود.

     

    به یاد داشته باشید که اینترنت موهبتی بزرگ است و فضا را برای خلاقیت حسابی فراهم کرده. از ظرفیت های بی شمار آن می شود به راحتی استفاده کرد.

     

    دیگر دوره فرستادن متن های خالی گذشته و می شود پیام های رنگارنگ چندرسانه ای ارسال کرد، آن هم با مضمون نوروز و بهار، کمی حوصله می خواهد.

     

     

     

    منبع:مجله همشهری جوان

     

     

     

    منبع مطلب :

    http://www.parsnaz.ir/

  • نظرات() 
  • شنبه 23 اسفند 1393

    منبع مطلب :

    http://www.mahboobtarin.ir/

  • نظرات() 
  • شنبه 23 اسفند 1393

    این خواهر و برادر آمریکایی تا آخرین لحظه دستان یکدیگر را گرفته بودند و همانطور که در عکس مشخص است در واقع قل پسر به نشانه حمایت دستان خواهر خود را در دست خودش گرفته است و با توجه به تمهیداتی که پزشکان قبل از زایمان به کار بستند باز هم این پسر سرسخت حاضر به جدا شدن از خواهر خود نبود و سرانجام پزشکان مجبور شدند که عمل سزارین را انجام بدهند.

    اتفاق عجیب دوقلوها هنگام زایمان و تولدشان!  عکس اتفاق باورنکردنی برای دوقلوهای خواهر و برادر در بیمارستان و هنگام تولدشان

    به تازگی تصویری در شبکه های اجتماعی منتشر شده است مبنی بر اینکه دو نوزاد دوقلو حتی در هنگام به دنیا آمدن به طور شگفت انگیزی دستان یکدیگر را گرفته بودند.

    این خواهر و برادر آمریکایی تا آخرین لحظه دستان یکدیگر را گرفته بودند و همانطور که در عکس مشخص است در واقع قل پسر به نشانه حمایت دستان خواهر خود را در دست خودش گرفته است و با توجه به تمهیداتی که پزشکان قبل از زایمان به کار بستند باز هم این پسر سرسخت حاضر به جدا شدن از خواهر خود نبود و سرانجام پزشکان مجبور شدند که عمل سزارین را انجام بدهند.

     اتفاق عجیب دوقلوها هنگام زایمان و تولدشان!  عکس

     

     

    منبع مطلب :

    http://www.topnaz.com/

  • نظرات() 

  • آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها